Συντελεστές

Κωνσταντίνος Καφαντάρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι χορευτής, χορογράφος, καθηγητής κλασικού και σύγχρονου χορού, ηθοποιός και Performer.

Ξεκίνησε χορό από νεαρή ηλικία στη σχολή Καφαντάρη της μητέρας του, ενώ αποφοίτησε από την Α.Ε.Σ.Χ. της Ανδρομάχης Καφαντάρη.

Στο ενεργητικό του έχει ερμηνεύσει ως σολίστ στα έργα: Δον Κιχώτης, Ζιζέλ, Λίμνη των Κύκνων, Συλφίδα, Μπαγιαντέρα, Φλόγες του Παρισιού, Καρυοθραύστης, Κουκλοφέα, Κάρμεν Σύλβια, Πακίτα, Ραυμόντα.

Έχει συνεργαστεί ως χορευτής με το χοροθέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στα έργα: Το δωμάτιο του Ιγκόρ και οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Έχει χορέψει με τα μπαλέτα του Μωρίς Μπεζάρ, του Τρέυ Μακενταίρ ως Corps Des Ballet και στις όπερες Άιντα, Αμάλ και νυχτερινοί επισκέπτες, Λουτσία Ντελαμερμούρ, Χορός Μεταμφιεσμένων, Ορφέας στον Άδη, Σαμψών και Δαλιδά και Δον Πασκουάλε.

Συνεργάστηκε σε παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής, του Regency Casino, καθώς και με Ελληνικές και ξένες ομάδες σύγχρονου και κλασικού χορού.

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές είτε ως χορευτής είτε ως χορογράφος.

Έχει εργαστεί επίσης ώς ηθοποιός στο θέατρο και κινηματογράφο και έχει συμμετάσχει ως μέλος κριτικής επιτροπής σε διεθνής διαγωνισμούς.

Από το 2010 συνεργάζεται με την ομάδα Jazz Theatre Dance J.M.M του Χρήστου Κατίδη.