Συντελεστές

Μίλτος Πολυχρονίδης

Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές με μαθήματα πιάνου. Στην συνέχεια σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης απ’ όπου έλαβε τα πτυχία Ενοργάνωσης, Αρμονίας, καθώς και τα πτυχία Αντίστιξης και Φούγκας από το Ωδείο Αλέξανδρος.

Έλαβε μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας από τον μαέστρο κ. Α. Φιλίππωφ και παρακολούθησε σεμινάρια διεύθυνσης με τους κ. Κ. Τσάπλικωφ και Δ. Αγραφιώτη.

Στα πλαίσια της ανωτέρω εκπαίδευσης του διηύθυνε την Συμφωνική Ορχήστρα της Ακαδημίας της Φιλιππούπολης και την μικτή Ορχήστρα των σεμιναρίων Βερτίσκου.

Παρακολούθησε μαθήματα ενορχήστρωσης και ασχολήθηκε με την αρμονία της JAZZ. Από το 1991 διδάσκει ως καθηγητής μουσικής σε Ωδεία, Ανώτερα Θεωρητικά.

Είναι μέλος της WASBE (World Association of Symphonic Bands and Ensembles) , της IFEA ( International Festival & Εvents Association Europe), της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιμουσικών.

Από τις αρχές του 1993 διευθύνει την Ορχήστρα Νέων Σίνδου του Δήμου Δέλτα και από το 1998 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστών (International Youth Band Festival) στον ίδιο Δήμο.